TEKIJÄT

Wilma5 (1 of 1)-2.jpg

Vastuualueisiini kuuluu tapahtuman viestintä ja markkinointi yhdessä Elsan kanssa. Opiskelen maantiedettä Oulun yliopistossa ja kiinnostukseni ympäristöasioita kohtaan on palava.

 

Omassa pukeutumisessani korostuu laadukkaat second hand löydöt ja oman tyylin tunteminen. Asenteeni on, että ostamieni vaatteiden tulisi miellyttää minua vielä vuosienkin päästä!

Wilma Lähde

Wilma Lähde

Projektikoordinointi

Viestintä

Elsa6 (1 of 1).jpg

Opiskelen Oulun yliopistossa pääaineenani maantiede. Kestävä kulutus sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvointi ovat asioita, jotka inspiroivat minua vaikuttamaan. 

Mun ehdoton luottovaate on Nanson musta poolopusero - tyylikäs ja käytännöllinen. Kaapista niitä löytyy kolme kappaletta ja kaikki kirpparilta hyväkuntoisina!

Elsa Heikkilä

Elsa Heikkilä

Yhteistyökoordinointi

Viestintä

Janna4 (1 of 1).jpg

Olen Second Life Catwalkin luova jokapaikanhöylä ja vastaan visuaalisesta ilmeestä. Myös tapahtumiemme sisällön suunnittelu on isolta osalta minun vastuullani. 
 

Tunnen suomalaista vaatealaa vaatetussuunnittelun opintojeni lisäksi oman kiinnostukseni kautta. Oma kestävä vaatekulutukseni perustuu second handille, laadukkaille materiaaleille ja oman tyylini vahvalle tuntemiselle, mikä karsii hutiostoja.

Tapahtumasuunnittelu

Graafinen suunnittelu

Janna Mäkelä

Janna Mäkelä

Mukana projektissa on ollut myös Ella Kärkkäinen, joka siirtyi muihin tehtäviin keväällä 2021.